maandag 15 juni 2009

nieuwsbrief kids

Elke maand versturen we een nieuwsbrief naar onze kids. wil je graag ook onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@ideekids.be en je krijgt elke maand de leukste kidstips in je mailbox!

Beste ouders en kinderen,

Bloggers met een hart voor kids
Tijdens de paaskampen hebben enkele deelnemers foto´s genomen op kamp en aan de hand daarvan hun avonturen aan hun ouders verteld. De bloggende mama´s en papa´s hebben daarover uitvoerig geschreven.
Volg de bloggende ouders. Tijdens de zomervakantie doet Idee Kids dit opnieuw en zoekt daarvoor nog ouders die graag willen meewerken. Bent u ook een blogger met een hart voor kids en wilt u de ervaringen van uw kinderen met anderen delen, laat het ons weten!
Idee Kids op Facebook, Netlog, Flickr en Twitter
Vriend worden van Idee Kids, foto´s en filmpjes bekijken, ideeën uitwisselen, met andere ouders, kinderen of monitoren in contact komen, ... De aanwezigheid van Idee Kids op het social web biedt ook voor jullie heel wat
boeiende en toffe mogelijkheden. Word onze vriend of fan, nodig ons uit, volg ons, ... we zijn er voor jullie!
Klik hier voor alle links!
Foto´s en verslag Idee Kidsdag in Boudewijn Seapark
De eerste Idee Kidsdag op 17 mei was dolle pret en onze mobiele fotograaf maakte heel wat sfeerbeelden en portretten. Volgend jaar zijn we er weer!
Snuif hier de sfeer op. Je kan hierop ook je eigen foto´s plaatsen en jezelf taggen.
U kan nog steeds inschrijven!
Bent u nog op zoek naar een fantastisch kamp? Dan weet u dat u daarvoor bij Idee Kids terecht kan. Er zijn nog genoeg vrije plaatsen voor de zomerkampen, dus aarzel niet om in te schrijven. Het is bijna vakantie!
Kamp in de kijker!
Helden en Schurken

Beleef elke dag een nieuw avontuur. We worden allemaal helden en trotseren de schurken. Ben je bang van Dracula, een mummie, monsters of een draak? Deze week leren we hoe we hen kunnen verslaan. Dit wordt de spannendste week van je leven!
Superhelden

Help! Een tikkende tijdbom! Niemand kan de bom ontmantelen, zelfs voor de Chinezen is het Chinees. De superhelden schieten in actie en maken de bom onschadelijk. Wie heeft het op de wereld gemunt? Hebben we een aartsvijand? Elke echte superheld krijgt een astronautenopleiding, leert vliegen, heeft veel power en brains en is nooit bang. Zelfs geen alien kan ons tegenhouden! Wil jij deel uitmaken van ons Superhelden-team? Go go go!Schrijf hier in.

Tot de volgende keer!
Groetjes van Idee Kids

Geen opmerkingen: