vrijdag 19 juni 2009

VliegenDe zomer staat voor de deur, deze week is de zon ook eens aanwezig geweest. Dat geeft ons allen moed en hoop dat de kamp weken ook in volle zon gehouden kunnen worden. Dat is beter dan met onze regenlaarzen te vertrekken he?!

Wij zoeken nog steeds vele monitoren overal, ook de mensen die leiding willen geven aan de monitoren. We zoeken, we bellen, mailen en sms-en tot we erbij neer vallen. Wie wilt er nu niet werken tijdens zijn vakantie wat leren, gek doen en animeren? En zorgen dat al die kinderen een te gekke week zullen hebben vol met nieuwe spannende dingen.

Trouwens als je als monitor een blog wilt schrijven net zoals de kinderen, ouders en wij dat doen weet dat je welkom bent. Hoe meer we horen hoe leuker het is.

Deze dagen zoeken we ook nog vele te gekke Vliegende monitoren die met hun eigen vliegens vlugge auto op onze kosten kunnen vliegen van het ene kamp naar het andere. Van de ene plek naar de andere. Natuurlijk laten we je niet van oost naar west vliegen en ook niet van noord naar zuid. Nee hoor het kan of in het mooie West-Vlaanderen, het prachtige Oost- Vlaanderen of het schitterende Antwerpen. Je vliegt dus overal naar toe waar je hulp nodig is. En als het zo is dat het in jou vliegweek rustig is dan ben je de rechter vliegende hand van de kampverantwoordelijke of monitor. Dus wie o wie van jullie leuke, enthousiaste mensen ziet het zitten om als vliegende monitor te werken voor ons deze zomer?? Laat van je horen via de monifoon 04 97 41 82 31 of monitor@ideekids.be

Groetjes de rekruteerders

Geen opmerkingen: