zondag 12 juli 2009

Aftellen begonnen of niet?

Aan iedereen die het mogelijk maakt dat de kampen een succes zijn bedankt! Een buiging voor alle geweldige monitoren die al een eerste week hebben gewerkt. We zijn jullie dankbaar voor jullie vrolijke, enthousiaste, sportieve en creatieve inzet van de afgelopen week. Al heel veel kinderen en ouders hebben enthousiast gereageerd.

De eerste week is altijd een beetje lastig en gaat met vallen en opstaan. We komen er dan altijd achter dat er bepaalde zaken nog beter kunnen. We hebben er dan ook veel aan als we feedback krijgen. Wij kunnen immers ook alleen maar leren he?! Dus moni's als jullie tijdens de week vragen, opmerkingen of suggesties kwijt willen jullie mogen ons altijd bellen he op de monifoon of mailen via monitor@ideekids.be

De afgelopen weken hebben we heel veel nieuwe aanmeldingen binnen gekregen van enthousiaste mensen die deze zomer voor ons willen werken. We hebben inderdaad nog enkele plekjes over maar veel zit al vol. We hebben zoveel mails en telefoons te verwerken dat sommige van jullie helaas nog geen antwoord hebben, maar we doen echt ons best. Als je mailt en je hoort even niets bel ons dan. Echt geen probleem hoor dan handelen we de zaakjes gelijk af;-)

We hopen van harte dat de komende kampweken een nog groter succes en plezier wordt en dat alle monitoren gezellig blijven werken!

Heel erg veel plezier en zet hem op!

Ines en Saskia

Geen opmerkingen: