vrijdag 3 juli 2009

De vakantie is begonnen

Hoera, eindelijk is de vakantie dan echt begonnen!!!!!

Waar denken we aan als we het woord vakantie horen? Palmbomen, de ruisende zee, zand, warm weer, zon, gezelligheid, ontspanning, sport en spel. Als je bij Idee Kids werkt of op kamp gaat dan denk je opeens aan veel meer....monitoren, kinderen die plezier hebben, lachende gezichten, magazijniers en opbouwers en leuke knutsel momenten.

Deze hele week is het drukker dan ooit. Er werken plots 10 sterke jonge vitale mannen in ons magazijn, tot geluk van onze mannelijke collega's die altijd in de minderheid zijn. En stiekem ook van ons de vrouwen die dat natuurlijk altijd leuk vinden een paar knappe kerels extra. Het brengt allemaal veel stress met zich mee, maar we blijven er gelukkig een vrolijke boel onder.

Op kantoor is het stil omdat vele collega's mee zijn met de mannen. Aan de andere kant staat de monifoon al dagen rood gloeiend. Met vele vragen van de monitoren, en mensen die nog vlug willen werken. Sommige van de lieve monitoren moeten we helaas teleurstellen omdat we al zoveel hebben gevonden. Aan de andere kant soms komt het ook perfect uit, juist vlak ervoor zijn er toch nog mensen die afzeggen.

Voor de komende weken hebben we al vele monitoren gevonden maar we kunnen er zeker nog een paar gebruiken. Monitoren die er echt zin in hebben om kinderen te vermaken, die het zien zitten om in mooi weer te werken en die dan ook zeker komen. Voel jij je aangesproken of ken je enthousiaste mensen bel ons dan op de monifoon 04 97 41 82 31 of mail naar monitor@ideekids.be

We zijn trouwens heel benieuwd naar jullie verhalen mail die ook altijd door en reageer eens op onze blog.

Groetjes Inès en Saskia

Geen opmerkingen: