dinsdag 25 augustus 2009

VerVolgVerhaal

Tijdens de kleuter- en uitpluiskampen komt wekelijks een verteller/-ster op bezoek. Ook via de blog is er vanaf nu een wekelijkse vertelster. Idee Kidsmoni Evelyn heeft immers fantastische schrijfkriebels!

Lees hier de vorige delen.

...
Na ongeveer een half uur hield het uiteindelijk op. Een puinhoop bleef achter. Het kleine heksje wist niet waar eerst te beginnen. Ver weg in het bos hoorde men duidelijk hoe de specht SOS trommelde en hoewel niemand geloofde dat er nu een jager op pad was, kwamen de hommels Gabi en Teresa toch het poeder halen. Nadat ze hun tasjes hadden vastgeknoopt, vlogen ze richting het bos om de jager eens een lesje te leren. Toen ze echter bij de specht aankwamen, was er natuurlijk geen jager te bespeuren.
De specht Servaas vloog naar het heksje toe om Hars uit te leggen waarom hij hulp inriep. Zijn lieve vrouw Dovinia lag hulpeloos in het gras en kreunde zachtjes. De bliksem was in een boom ingeslagen en een afgebroken tak was op haar vleugel terechtgekomen. Het arme spechtvrouwtje kon haar arm nauwelijks nog bewegen. Ze had zoveel pijn en hoopte dat Hars haar kon helpen.
...

Geen opmerkingen: