donderdag 17 september 2009

Donderdagse ditjes en datjes

Deze donderdag ochtend lagen er bij onze Sarah wat hoedjes op haar bureau. Dit zodat we hiermee aan de slag kunnen, voor nieuwe thema's of creatieve spelletjes voor het volgende seizoen. Zo zie je maar, de zomer is nog niet voorbij en we zijn alweer vertrokken. Mochten jullie (kinderen, monitoren, ouders, groot -ouders) ideeen hebben voor leuke thema's laat het ons dan maar weten. Alle tips zijn goed en we laten het altijd weten als we ze daadwerkelijk gaan gebruiken!!

Ook hebben we sinds deze week een super enthousiaste mannelijke stagiaire. Joehoe.....een mannelijke stagiaire perftect voor de andere drie mannen die hier werken een leuke aanvulling :-) En ons vrouwen hoor je natuurlijk ook niet klagen. Morris is zijn naam en wie het is kun je direct raden als je de foto's bekijkt.

Een paar weken geleden was Stephanie nog een monitor op een van onze kampen, maar liefst drie jaar lang was ze in Gent te vinden om samen met de kindjes een super week te hebben. Nu is ze afgestudeerd en komt ze gezellig hier bij ons werken. Onze Inès is namelijk met zwangerschapsverlof en Stephanie neemt haar werk van de rekrutering over. Dus als jullie bellen naar de monifoon krijg je tegenwoordig Stephanie te spreken ipv Inès. Inès zal in Januari er weer zijn dus FANS jullie moeten het even zonder haar stellen. Maar we houden jullie via de blog op de hoogte.

Tot snel Saskia4 opmerkingen:

Anoniem zei

Azo n knappe die Sarah, kan ik haar adres krijgen, er ligt hier namelijk nog een liefdesbrief voor haar klaar...

Mac Adventure zei

Hey An Oniem,

ik zag haar wel eerst, dus stapje terug ...

Anoniem zei

Ok, respect daarvoor...ik ken mijn plaats

Anoniem zei

Ze is anders echt wel dol op liefdesbrieven!! Ze gebruikt ze als behang