donderdag 10 september 2009

Waar zijn wij in herfst en kerst?

De enthousiaste en leergierige kinderen die dolgraag ook in de herfst- en kerstvakantie bij ons op kamp willen komen, breng ik het droeve nieuws dat er geen projectkampen zijn in die vakantieperiodes. Niet omdat wij in tussentijd met ons duimen draaien, maar omdat wij graag de tijd nemen om volgend jaar opnieuw kwaliteitsvolle kampen te kunnen presenteren aan jullie.

Daarom doen wij uitgebreide evaluaties (van onze monitoren, projectkampen, locaties,...), brainstormen wij over nieuwe en originele projectkampen en bekijken we de bestaande projectkampen vanuit een andere invalshoek.
Evaluaties zijn bij ons nog steeds welkom op info@ideekids.be of vul het online evaluatieformulier in. Wil je heel graag eens deelnemen aan onze supercreatieve, steeds even formidatastische 'storm-in-je-brains'? we verwelkomen u graag via silvie.b@ideekids.be of vicky.p@ideefiks.be...Vanuit de redenering, hoe meer zielen, hoe meer creatievreugd!

Dus, wanneer je begin volgend jaar opnieuw de eerste krokusjes ziet bloeien, weet dan dat het bijna tijd is voor je volgende Idee Kids kamp!
Graag tot dan!

Groetjes,

Sarah

Geen opmerkingen: