vrijdag 9 oktober 2009

Snelle Jelle kom de fee redden?


Het is al weer een tijdje geleden dat wij iets op de blog hebben geschreven voor en over de monitoren en kampverantwoordelijke. Maar hier zijn we dan.....

Eerst moeten jullie weten dat Inès die jullie altijd aan de telefoon hebben afgelopen maandag is bevallen van een heel mooi meisje genaamd Elise. Het toeval wilt dat ook onze andere collega (Kim) die jullie van de evenementen kennen ook is bevallen afgelopen maandag en wel van een jongetje Mauro. Jullie kunnen ze feliciteren door vriendje of fan te worden van Idee Kids op Facebook. 

Dan hebben we voor de herftsvakantie al alle monitoren gevonden inclusief de vliegende...wauw echt tof dat jullie ons steeds zelf bellen! Natuurlijk hebben we nog wel plaats op de reservelijst. Dus hup hup meld je aan via monitor@ideekids.be!

Afgelopen weken zijn we weer op zoek geweest naar onze Snelle Jelle's, we hebben in Gent en Antwerpen tijdens de student kick - off elke fiets gelabeld. Heb je ons niet zien lopen? Wij jullie wel en het was reuze tof! We gaan de komende periode zeker nog vaak op pad en dus houdt jullie oogjes maar open.


Als je een fietslabel vindt en je zorgt ervoor dat je 3 vrienden kan aanmelden die voor ons komen werken dan krijg je een Cinematicket!! Natuurlijk moeten ze wel voldoen aan de juiste Snelle Jelle kwaliteiten. Je kunt ook een cinematicket winnen in de volgende wedstrijd: lever van jezelf en 5 vrienden die fan worden of zijn van Idee Kids op facebook een Snelle Jelle foto in dan krijg je 2 cinematickets.

Je mag daarop bijvoorbeeld uit beelden hoe jullie onze fee redden van haar belagers.


Tot snel

Geen opmerkingen: