woensdag 28 oktober 2009

Verhaal

Tijdens de kleuter- en uitpluiskampen kwam er wekelijks een verteller/-ster op bezoek. Ook via de blog is er vanaf nu een wekelijkse vertelster zo houden we het kamp gevoel levend he?! Idee Kidsmoni Evelyn heeft immers fantastische schrijfkriebels!

Lees hier wat eerder gebeurde..

...Kort daarna hoorde men in de verte het merelgefluit. Opgelucht en vol enthousiasme zette de mierentroep zich in gang. Hars haastte zich naar huis met haar mandje vol met meeldraden en zaden.
Snel liep ze richting familie Corvina. Gabi en Teresa waren er echter niet. Dat maakte Hanne heel erg blij want opgewonden zei ze: “Ik weet ook waar de mieren wonen. We hebben daar al honing gezocht. Die hebben we nodig om te overleven. Als je dat wil, kunnen we er zo heen.”
Enkele minuten later landden Hanne en Hars naast de merel die nog altijd zong voor de verloren gelopen mieren. Het duurde nog een tijdje vooraleer de bende moe maar voldaan de mierenhoop bereikte. Eindelijk konden de ongelukkigen hun familie weer in de armen nemen. Uiterst dankbaar beloofden de mieren dat ze de merels en Hars ten allen tijde zouden helpen als ze problemen hadden, wanneer dan ook...

Geen opmerkingen: