vrijdag 6 november 2009

Kamp in de kijker


Naar goede gewoonte zetten we wekelijks een kamp in de kijker en ditmaal valt die eer 'het heelal knalt' te beurt. 'Het heelal knalt', beter gekend als 'Kids in space' maar dan in een nieuw jasje, volledig 'gepimpd' als het ware. We zijn namelijk intern druk bezig met ons spacekamp nog spectaculairder dan andere jaren in te vullen...zo had ik gisteren een interessant gesprek met iemand van het project 'Oma gaat de ruimte in', een project die kinderen op een interactieve en speelse manier iets wil bijbrengen over de ruimte(vaart).

Voor meer informatie verwijs ik jullie graag door naar hun leuke blogspot: http://oma-gaat-de-ruimte-in.blogspot.com/(let vooral ook zeker op de uiterst interessante blogspots van vandaag en gisteren op hun blog ;-) )

Vaste ingrediënten van 'Het heelal knalt' zijn een bezoek aan de sterrenwacht, een interactief en superinteressant opdrachtenspel ivm de ruimte (zie 'oma gaat de ruimte in'-blog), het maken van een eigen raket, enz.

Daarbovenop krijgt elke deelnemer ook nog eens zomaar, voor niets een supergoed boek cadeau, dat -hoe raadt je het- 'Het heelal knalt' (van Do Van Ranst) heet...
Ik weet al welk kamp ik volgend jaar bij Idee Kids volg....
Groetjes en een prettig weekend,
Sarah

Geen opmerkingen: