vrijdag 20 november 2009

Workshops en kampen

We zijn hier volop bezig om workshops te verzorgen voor jullie monitoren. De eerste workshop grime zit er inmiddels op en was een succes! En zoals altijd als iets leuk is, dan is er altijd tijd te kort. Bij de grime voor gevorderden zullen we dus voor wat meer tijd zorgen. Gelukkig dat we luisteren naar en leren van onze monitoren. Op 1 december is de volgende workshop dit keer in het mooie Brugge. Speciaal voor onze monitoren die in of rond Brugge wonen. Natuurlijk is iedereen meer dan welkom ook als je ergens anders woont, of nog nooit voor ons hebt gewerkt. Je kunt zelfs je vriendinnen fof vrienden meebrengen. Wij zorgen altijd voor wat te eten en te drinken en ander lekkers. Een feestje op zich, laten wij Idee Kidsers nou net weten hoe je dat kunt doen.

Ook zijn we de laatste hand aan het leggen voor de nieuwe kampdata's, thema's en lokatie's. Begin december kunnen de ouders dan eindelijk hun kroos weer inschrijven en jullie monitoren je weer opgeven om een onvergetelijk kamp te begeleiden aan de kindjes. Sommige hebben zich nu al beschikbaar gesteld voor de krokus, -paas -en zomer vakantie. Tof hoor jullie staan op de lijst en we gaan jullie zeker als eerste bellen zodat jullie alle keuze hebben:-)

Leuk om te weten is misschien wel dat de draaiboeken nog beter zullen zijn. En dat we nu aan het bedenken zijn hoe het kamp ook voor de monitoren nog leuker te maken. We bedenken hier nu leuke acties voor jullie, spannend en benieuwd zijn we straks naar jullie reacties.

Voor nu een heel fijn weekend enne misschien kom je Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten wel tegen.

Geen opmerkingen: