donderdag 10 december 2009

Verhaal

Tijdens de kleuter- en uitpluiskampen kwam er wekelijks een verteller/-ster op bezoek. Ook via de blog is er vanaf nu een wekelijkse vertelster zo houden we het kamp gevoel levend he?! Idee Kidsmoni Evelyn heeft immers fantastische schrijfkriebels!

Lees hier wat eerder gebeurde..`

Reeds de volgende dag kon Hars haar speciaal poedertje uitproberen. Heel vroeg in de morgen hoorde ze het SOS-signaal van de specht. Overigens, ze had zich iets heel bijzonders voorgenomen die ochtend: ze wou zien hoe de eerste zonnestralen op de dauwdruppels op gras en op de spinnenwebben scheen. Het was bijzonder mooi, al dat glinsteren en fonkelen, als had iemand duizenden diamanten en robijnen op de weide achtergelaten. Daarvoor moest ze heel vroeg opstaan, nog voor de echte warme zonnestralen druppeltje voor druppeltje alles zouden opdrinken.
Toch, nu moest ze maar snel haar zijden tasje halen met het poeder en intussen wachten op Teresa en Gabi. Het trommelen van de specht had alle bosbewoners wakker gemaakt. Gabi was als eerste wakker geworden en had snel Teresa gewekt. De beide hommels waren nog moe en in de haast hadden ze bijna hun buideltjes vergeten. Snel maakten ze die vast aan hun benen en vlogen bliksemsnel weg.

Geen opmerkingen: