donderdag 4 februari 2010

Win een partykid(t), 5 projectkampen of 10 cadeaucheques!

Libelle heeft hem getest.... de partykid(t) van De Schatkoffer!


Vanaf 8 februari kan je via de Libelle-site deelnemen aan de Libellewedstrijd met volgende fantastische prijzenpot:

1 x Party Ki(d)t mét animator (thema naar keuze) - waarde 199 euro
Ontdek de feestdozen van Party Ki(d)t! Een doos boordevol ideeën, attributen en tips om een onvergetelijk feest te organiseren. Het is een belevenis voor kinderen en hun ouders, en neemt je van start tot einde mee op sleeptouw. Elke reden is goed voor een Party Ki(d)t-feest: verjaardagen, communie, lentefeest, kennismaking met de buren,...
De thema's zijn: prinsessenfeest, piratenfeest, koksfeest, kabouterfeest, circusfeest en ridderfeest.Meer info: http://www.schatkoffer.be/

5 x Projectkamp - waarde 110 euro
Tijdens een Idee Kids Projectkamp dompelen de kinderen zich een volledige week onder in een gekozen project. Een unieke ontdekkingstocht waar we met spannende uitstappen, boeiende workshops en originele activiteiten een onvergetelijke vakantieweek beleven die wordt afgewisseld met sport- en spelplezier. Een kamp waar je wat van opsteekt!
De Idee Kids Projectkampen vinden plaats in Aalst, Antwerpen, Brugge, Deinze, Gent, Kortrijk, Melle, Mechelen, Schoten en Wemmel en zijn toegankelijk vanaf 3 jaar. Meer info: http://www.ideekids.be/.

10 x Cadeaucheque webshop - waarde 10 euro
Een cadeaucheque om op http://www.schatkoffer.be/ leuke feestartikelen te kopen. Verkleedkleren, boeken, spelletjes, creatief materiaal,...je vindt het er allemaal!

Hoera voor Piet Pluizenkruid!

Veel succes,
Silvie

Geen opmerkingen: