maandag 1 maart 2010

Race4ms

Lespakket race4ms


Idee Kids werkt mee aan het lespakket rond RACE4MS.

Dit lespakket sluit aan bij de uitdaging die geneeskunde student en topsporter Sam Deltour aangaat:
Gedreven door de ziekte van zijn moeder, koppelt Sam zijn prestaties aan die van mensen met Multiple Sclerose en de MS-liga. Hij vraagt er aandacht en respect voor, en wil tegelijkertijd geld inzamelen voor deMS-liga.Sam roept scholen op om hem te ‘vergezellen’ op zijn tocht.

Ga jij ook met je klas of school mee op tocht ? Een eigen uitdaging waar de gedachte‘samen sterk in passie en doorzetting’ een centrale plaats krijgt, en waargeld mee kan ingezameld worden.
Dit lespakket is opgebouwd zoals Sam naar zijn uitdaging heeft toegeleefd. Voorbereiden,leren over, een concreet plan, op tocht, de finish halen …

Naast enkele lesmomenten om de leerlingen warm te maken, te informeren, voor te bereiden, staat ook de uitdaging die jouw klas aangaat in het lespakket beschreven.
De concrete invulling zal echter door de leerlingen gebeuren. En wellichtzullen jullie hier en daar van het vooropgestelde parcours afwijken.

Welke wegen jullie bewandelen, hoe jullie mensen warm maken om jullie uitdaging te sponsoren… maak het kenbaar via de website http://www.race4ms.be/

Trek mee aan de slee!

Je kan het lespakket en alle uitleg hier downloaden: http://www.race4ms.be/nl/scholenactie-i-s-m-boudewijn-seapark

Silvie

Geen opmerkingen: