woensdag 5 mei 2010

woensdag, inspiratiedag

Elke week een bordje inspiratie-a-gogo!

Deze week, inspiratie voor onze draaiboeken, inspiratie voor leerkrachten, inspiratie voor mama's en papa's en inspiratie voor moni's, danzij de bloggende ouders.
(ook terug te vinden in de blogroll in de lindermenu van deze blog):

Foto van Vermiljoen


  • Groene Vingers inspiratie (tijdens dit kamp ontwerpen en maken de deelnemers een mooie groen hoekje op de kampplaats): Corner Vieuw Tuin van Daan en een fijn Tuinweekend!

  • Kliederkladderkamp inspiratie (tijdens dit kamp gaan de deelnemers aan de slag met verf, potloden, houtskool, graffiti, henna, grime, .... en nog veeeel meer): vrolijke slinger met wasco, ecoline en schaar.

  • Maffe Meidenkamp inspiratie (tijdens dit kamp gaan de meiden wellnessen, dansen en zingen, een pyjamaparty houden en leuke cadeautjes voor elkaar knutselen): prachtige bloemen voor een feestelijke tafel, met dank aan Tante Hilde.

  • Supermodellen inspiratie (tijdens dit kamp gaan de supermodellen hun eigen kledinglijn + accessoires ontwerpen en maken. Op het einde van de week een schitterende modeshow!): een rond rokje, alias de tutu, met dank aan Vermiljoen!

Niet genoeg? Klik hier voor alle inspiraties op een rijtje.
Volgende week weer meer!
Silvie
P.S. Jouw inspiratielinks zijn steeds welkom! Klik op 'reacties' en laat van je horen! :)

Geen opmerkingen: