donderdag 17 juni 2010

nieuwsbrief kids

Supermodel

Idee Kids bevraagt ouders over vakantiekampen
Al 15 jaar organiseert Idee Kids projectkampen. Om onze kampen voortdurend te verbeteren, willen we graag uw mening weten over vakantiekampen. U hoeft daarom nog geen kampen gevolgd te hebben bij Idee Kids, ons doel is immers om een ruim beeld te krijgen van hoe de mensen vakantiekampen ervaren.
De vragenlijst invullen duurt maximum 10 minuten. Wij bezorgen alle invullers een kortingsbon voor een Idee Kidskamp en de resultaten van het onderzoek worden bekendgemaakt. U kan invullen tot en met zondag 20 juni.
Ik werk graag mee!

Wie wil graag nog op kamp?
Er zijn nog genoeg vrije plaatsen, dus schrijf snel in.
Ga eens voor een sportprojectkamp en leef je uit!
Of je kan ook nog mee op een onvergetelijk internaat boerderij- en ponykamp.
Ik wil graag inschrijven!

Iedereen Telt Mee
Deze zomer gaat Idee Kids samen met Partena Ziekenfonds op tour langs de kampplaatsen. Onder het motto ‘Iedereen Telt Mee’ laten we kinderen kennis maken met het leven met beperkingen. Hoe is het om blind te zijn, in een rolstoel te bewegen, in armoede te leven, enz. Op een educatieve manier maken we duidelijk dat iedereen welkom is én meetelt op kamp.

Kampkorting via uw werkgever
Als uw werkgever bij de werknemers promotie maakt voor onze kampen, dan kunnen wij een extra korting geven voor u en al uw collega’s met kinderen. Spreek erover met uw werkgever, want deze dienst is gratis en is enkel in het voordeel van werkgever en werknemer.
Meer info over kampkorting Idee Kids.


Tot binnenkort op kamp!
Groetjes van Idee Kids

Geen opmerkingen: